omfavnet af service

Poolområdet på Balquisse Heritage, Bali

Kunderejse under varme himmelstrøg

Når jeg er langt væk hjemmefra på ferie, retreat eller rejse, så vil jeg gerne have lidt ekstra forkælelse. Sådan er vi nok allesammen, men da jeg var på kursus på Bali, og boede på det smukkeste vintage boutique hotel i Jimbaran, blev der kræset meget mere om mig, end jeg havde forventet. Balinesere forstår virkelig at gøre livet behageligt for deres gæster. Her blev der kræset om maden, indretningen, de grønne omgivelser, materialerne, miljø og gæster.

På værelserne var der stråhatte til solbeskyttelse, der var smukke, flettede tasker til at samle håndklæde, mobil og bøger, når vi gik til poolen. På badeværelset men også i pool områderne i dragkister og skabe, var der badehåndklæder til fri afbenyttelse.

Der var også lækre badekåber og badetøfler til at tage på udover badetøjet, når vi skulle gå til og fra pool områderne. Om aftenen blev der stillet myggespray frem i restaurantområdet og på værelserne, så vi kunne beskytte os bedst muligt under middagen. Myggene kan være sultne og de finder ind under dynen om natten også, ganske som herhjemme.

Et af de lækre poolområder på Balquisse Heritage, Bali
Den lange pool, hvor det er muligt at få en god svømmetur

Om aftenen efter kursus og aftensmad, vendte vi tilbage til vores hotelværelser, men ikke til et mørkt hotelværelse! Vi vendte tilbage til en hjemlig atmosfære, fordi personalet havde været på alle værelser for at trække vores gardiner for, tage sengetæppet af, folde dynehjørner så de var klar til at springe ind under, tænde for aircondition og skabe stemning ved at tænde et par lamper med hyggebelysning. På den måde var der ikke var mørkt, når vi kom retur. Der var en følelse af dyb omsorg og interesse for vores oplevelse af luksus, omsorg og forkælelse.
Balquisse Heritage personalet tog virkelig hånd om os, var på forkant og fik os til at føle os som noget særligt. Vi følte os forkælet og nusset omkring. Det var ren hygge.

Jeg boede mange andre steder på min rejse, men dette sted står helt klart for mig som en af de bedste hoteloplevelser i mit liv. Så god at jeg fortalte om stedet til alle jeg mødte på min videre rejse, jeg fortæller ofte om det herhjemme og skriver nu også om det her.
Stedet er : Balquisse Heritage Hotel

De skaber unigue and memorable moments, som de skriver på deres hjemmeside. Det er totalt i overenstemmelse med min oplevelse af stedet. De lever deres kunderejse fuldt ud.