omfavnet af service

Poolområdet på Balquisse Heritage, Bali

Kunderejse under varme himmelstrøg

For nylig var jeg på kursus på Bali, hvor jeg boede på det smukkeste, vintage style hotel. Der blev kræset om maden, indretningen, de grønne omgivelser og gæsterne.

På værelserne var der stråhatte til at beskytte ansigtet imod solen, der var flettede tasker til at samle håndklæde, mobil, bøger og når vi gik til poolen.

Der var også lækre badekåber til at tage på udover bikinien, når vi skulle til og fra poolområderne.

Et af de lækre poolområder på Balquisse Heritage, Bali
Den lange pool, hvor det er muligt at få en god svømmetur

Om aftenen efter kursus og aftensmad, vendte vi tilbage til vores hotelværelser. Vi vendte ikke tilbage til et mørkt hotelværelse, vi vendte tilbage til en hjemlig atmosfære, fordi personalet havde været på alle værelser for at trække vores gardiner for, tage sengetæppet af, tænde for aircondition og skabt stemning ved at tænde et par lamper, så der ikke var mørkt. De tog hånd om os, var på forkant og fik os til at føle os som noget særligt. Vi følte os forkælet og nusset omkring. Det var ren hygge.

Jeg boede mange andre steder på min rejse, men dette sted står helt klart for mig som en af de bedste hoteloplevelser i mit liv. Så god at jeg fortalte om stedet til alle jeg mødte, jeg fortæller ofte om det herhjemme og skriver nu også om det her.
Stedet er : Balquisse Heritage Hotel

De skaber unigue and memorable moments, som de skriver på deres hjemmeside.